EPV:n kuudennen tuulivoimapuiston alueella Närpiön Norrskogenissa on aloitettu esivalmistelutyöt

Teuvan tuulivoimapuistossa työt ovat edenneet kesän aikana hyvin ja nyt perustukset on valettu kaikille 21 uudelle tuulivoimalalle. Myös infrayöt ovat pääasiassa valmiit, vielä tehdään maatöiden viimeistelyjä ja sähköasema rakennetaan valmiiksi vuoden loppuun mennessä. Samaan aikaan valmistaudutaan Närpiön Norrskogenin alueelle suunnitellun EPV Energian kuudennen tuulivoimapuiston esivalmistelutöiden aloittamiseen.

Teuvan puiston töiden lomassa olemme aloittaneet esivalmistelutöitä EPV:n seuraavalla hankealueella Närpiön Norrskogenissa.

– Hankkeessa tehdään esivalmistelutöitä syksyllä 2020 muun muassa rakentamalla sähköaseman tien perusparannus. Kyseiseltä tielinjalta tullaan korjaamaan puusto. Olemme aloittaneet puuston raivaustyöt marraskuussa. Suurin osa hankealueesta raivataan vasta sitten kun meillä on investointipäätös, terävöittää EPV:n Tuulivoima-liiketoiminta-alueen johtaja Frans Liski.

Kuudennesta tuulivoimapuistosta ei ole vielä olemassa investointipäätöstä, mutta ennusteita päätöksen mahdolliselle ajankohdalle jo on.

– Närpiön Norrskogenin tuulivoimapuiston investointipäätös otettaneen pöydälle vuoden 2021 alkupuolella, arvioi Frans Liski.

EPV Tuulivoima Oy:n tavoitteena on rakentaa Närpiön Norrskogenin alueelle teollisen mittakaavan tuulivoimapuisto, joka koostuu 17 tuulivoimalasta.

Lisätietoja: EPV Tuulivoima Oy, toimitusjohtaja Frans Liski, p. 010 505 5029